Avokádová nátierka

Autor: Marek Stašák | 30.1.2015 o 18:37 | Karma článku: 3,61 | Prečítané:  1463x

Avokádová nátierka je jedna z najjednoduchších, ktorú v rubrike prinesiem . Charakterizuje ju sviežosť, zelená farba a spomínaná jednoduchosť. Jej prípravu zvládne aj úplný gastronomický laik. Praktickou stránkou je časová nenáračnosť.

Avokádová nátierka je jedna z najjednoduchších, ktorú v rubrike prinesiem. Charakterizuje ju sviežosť, zelená farba a spomínaná jednoduchosť. Jej prípravu zvládne aj úplný gastronomický laik. Praktickou stránkou je časová nenáračnosť.

Na prípravu tejto delikatesy budete potrebovať:

  • Zrelé avokádo

  • Cesnak (pár strúčkov podľa chuti)

  • Soľ

  • Plátok citrónu

  • Hrianky

 

Avokádo opatrne ošúpte a vidličkou roztlačte na jemnú kašu. Pridajte pretlačený cesnak. Odporúčame aspoň štyri strúčiky. Osoľte podľa chuti a pokvapkajte pár kvapkami citrónu, aby si nátierka dlhšie udržala svoju krásnu zelenú farbu. Už stačí len premiešať vidličkou a nátierka je hotová.

Recept nájdete aj na  www.kamnajedlo.eu

Ideálna pochúťka na začatie dňa, alebo na večerné chrumanie.

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

EKONOMIKA

Kto bude na Vianoce dokladať tovar? Firmy nevedia nájsť brigádnikov

Vo väčších mestách ponúkajú brigádnikom aj štyri eurá za hodinu, ale nikto nemá záujem.

SVET

Deň, ktorý navždy zostane dňom hanby USA

Od útoku na Pearl Harbor ubehlo 75 rokov.

PLUS

Anton Zajac: Šancou pre Slovensko je nová, slušná strana

Nežijeme v liberálnej demokracii, ale oligarchii, hovorí spolumajiteľ Esetu.


Už ste čítali?