Avokádová nátierka

Autor: Marek Stašák | 30.1.2015 o 18:37 | Karma článku: 3,61 | Prečítané:  1479x

Avokádová nátierka je jedna z najjednoduchších, ktorú v rubrike prinesiem . Charakterizuje ju sviežosť, zelená farba a spomínaná jednoduchosť. Jej prípravu zvládne aj úplný gastronomický laik. Praktickou stránkou je časová nenáračnosť.

Avokádová nátierka je jedna z najjednoduchších, ktorú v rubrike prinesiem. Charakterizuje ju sviežosť, zelená farba a spomínaná jednoduchosť. Jej prípravu zvládne aj úplný gastronomický laik. Praktickou stránkou je časová nenáračnosť.

Na prípravu tejto delikatesy budete potrebovať:

  • Zrelé avokádo

  • Cesnak (pár strúčkov podľa chuti)

  • Soľ

  • Plátok citrónu

  • Hrianky

 

Avokádo opatrne ošúpte a vidličkou roztlačte na jemnú kašu. Pridajte pretlačený cesnak. Odporúčame aspoň štyri strúčiky. Osoľte podľa chuti a pokvapkajte pár kvapkami citrónu, aby si nátierka dlhšie udržala svoju krásnu zelenú farbu. Už stačí len premiešať vidličkou a nátierka je hotová.

Recept nájdete aj na  www.kamnajedlo.eu

Ideálna pochúťka na začatie dňa, alebo na večerné chrumanie.

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

PLUS

Trpeli vojaci i rodičia. O šikane na vojenčine vedel aj Husák

Bitie opaskom, fackovanie, šliapanie na chrbát, ponižovanie. To bola realita Československej ľudovej armády.

KOMENTÁRE

Amerika, neustupuj Rusku

Hrozí nám rovnaká krátkozraká chyba ako kedysi v Mníchove.

PLUS

Varenie v stredoveku? Kaviár prasatám, miesto vody víno

Páv chrlil oheň a mäsové guľky vyzerali ako pomaranče.


Už ste čítali?