Avokádová nátierka

Autor: Marek Stašák | 30.1.2015 o 18:37 | Karma článku: 3,61 | Prečítané:  1514x

Avokádová nátierka je jedna z najjednoduchších, ktorú v rubrike prinesiem . Charakterizuje ju sviežosť, zelená farba a spomínaná jednoduchosť. Jej prípravu zvládne aj úplný gastronomický laik. Praktickou stránkou je časová nenáračnosť.

Avokádová nátierka je jedna z najjednoduchších, ktorú v rubrike prinesiem. Charakterizuje ju sviežosť, zelená farba a spomínaná jednoduchosť. Jej prípravu zvládne aj úplný gastronomický laik. Praktickou stránkou je časová nenáračnosť.

Na prípravu tejto delikatesy budete potrebovať:

  • Zrelé avokádo

  • Cesnak (pár strúčkov podľa chuti)

  • Soľ

  • Plátok citrónu

  • Hrianky

 

Avokádo opatrne ošúpte a vidličkou roztlačte na jemnú kašu. Pridajte pretlačený cesnak. Odporúčame aspoň štyri strúčiky. Osoľte podľa chuti a pokvapkajte pár kvapkami citrónu, aby si nátierka dlhšie udržala svoju krásnu zelenú farbu. Už stačí len premiešať vidličkou a nátierka je hotová.

Recept nájdete aj na  www.kamnajedlo.eu

Ideálna pochúťka na začatie dňa, alebo na večerné chrumanie.

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

KOMENTÁRE

Vracajú sa deväťdesiate roky a prečo sa Danko drží ruskej letky

Akcia proti Kiskovi je porovnateľná len s únosom mladého Kováča.

DOMOV

Šéf protikorupčného úradu Kovařík: Politikov treba vyšetrovať citlivo

Policajti pri citlivých kauzách nemôžu zisťovať všetko, musia brať ohľad aj na česť politika, tvrdí Ficov šéf boja proti korupcii Peter Kovařík.

PRIMÁR

Keď mejkap podráždi. Problémy, ktoré vyvoláva kozmetika

Vyberte si kozmetiku, ktorá nepoškodí pleť.


Už ste čítali?